Syyt valita AA-luokiteltu rengas kesäkaudeksi

kesärenkaita

 

Kun valitset AA-luokiteltuja kesärenkaita, se tarkoittaa, että ne sijoittuvat korkealle polttoainetaloudellisuudessa ja märkäpidon suhteen. Tätä juuri tarvitset kesärenkailtasi, sillä näin varmistat, että säästät rahaa polttoainekustannuksissa. Matala vierintävastus johtaa myös renkaan käyttöiän pidentymiseen, koska kuluminen on alhaisempaa ja silloin sinulla on erinomainen pito liukkailla märillä pinnoilla. Huono pito märällä ja suuri vierintävastus on huono yhdistelmä, koska korkea vierintävastus kuluttaa renkaasi nopeammin, mikä vähentää märkäpitoa entisestään, koska kulutuspinnan syvyys pienenee nopeammin.

Polttoainetaloudellisuus ja märkäpito löytyvät EU: n rengasmerkinnöistä, jotka ovat pakollisia kaikille EU: ssa vuodesta 2012 alkaen myytäville renkaille. Tarra korostaa polttoainetehokkuuden ja märkäpidon lisäksi myös ulkoista rengasmelua. Tämä voi vaikuttaa ajomukavuuteen varsinkin, jos sinulla on hiljaisempi sähköauto ja siksi haluat rajoittaa muita häiritseviä ääniä. Vaikka EU:n rengasmerkinnät ovatkin erinomaisia rengasvalintaa tehtäessä, se ei kuitenkaan anna suuntaa talvirenkaita valittaessa, koska polttoainetehokkuus, märkäpito ja rengasmelut mitataan sen lämpötila-alueen ulkopuolella, jossa niitä tulisi käyttää, ja märkäpito ei ole avain talvirenkaisiin, joissa lumi- ja jääpito on tärkeämpää. Jokakelin renkaita valittaessa ne voivat osoittaa, kuinka hyvin renkaat toimivat kesäolosuhteissa.

Kun valitset sähköautojen renkaita, sinun on varmistettava, että renkaita suositellaan käytettäväksi sähköajoneuvoissa. Kaikkia renkaita ei suositella sähköautoihin, joten jos mitään ei mainita, sinun tulisi välttää niiden valitsemista. Sähköajoneuvoissa on tärkeää kiertää renkaita tasoittaaksesi taka- ja eturenkaiden kulumisen ja varmistaaksesi, että yliohjautumisen välttämiseksi on kuluneemmat renkaat aina edessä.

Lisätietoja kesäkauden AA-luokitelluista rengasvaihtoehdoista käy osoitteessa www.nokianrenkaat.fi

Leave a Reply

Your email address will not be published.