Gjør en tilstandsrapport bilen din hver 6. måned

støtdempere,

Det er vanligvis verdt å gjøre en kondisjonstest hver 6. måned for å sikre at bilen er i god stand. Det er ikke nødvendig hvis du snart har planlagt biltjeneste, men hvis du har noen grunn til å bekrefte bilens tilstand, er dette den jevneste måten. Det kan være at du mistenker noe, eller hvis du bare vil være sikker på at alt er i orden, så er dette en praktisk måte å bli informert om situasjonen. Dette er flott å gjøre før sommerferien, spesielt hvis du planlegger å kjøre mye eller ta bilen på ferie som sannsynligvis er mer vanlig i år. Det siste du vil skje er å få ferien ødelagt på grunn av problemer med bilen, spesielt hvis den kunne vært unngått.

I løpet av tilstandsrapporten vil de sjekke de kritiske funksjonene til bilen. De tester bremser og støtdempere, kontrollerer dekkets tilstand og deretter alle væsker, som bremsevæske, motorolje, kjølevæske for å se om noe må fylles på eller skiftes. Alle lamper er også sjekket. Når bilen din har bestått testen, kan du være sikker på at bilen er i sikker tilstand å kjøre. Du vet også at den ville gå gjennom den obligatoriske EU kontroll av bilen, så det kan også gjøres før det for å sikre at du unngår problemer med bilen som ikke passerer kontrollen.

Når du finner problemer med bilen når du gjør en tilstandsrapport, har det en tendens til å være problemer som oppdages på et tidlig tidspunkt. Fordelen med å oppdage problemer på et tidlig tidspunkt er at det pleier å være enklere og billigere å reparere sammenlignet med å reparere problemer som har vokst i størrelse og muligens også skadet andre deler av bilen. Så ved å gjøre en tilstandsrapport kan du spare penger i det lange løp, og bilen din vil kjøre trygt og økonomisk når du er i perfekt stand.

For mer informasjon om kondisjonstesting, besøk: https://vianor.no/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.