Kesärenkaiden suorituskyvyn tulisi olla optimaalinen kuivilla ja märillä teillä

kesärenkaat

Kesärenkaasi on oltava valmis sekä märkä- että kuivakäyttöön. Kesäisin sade on yleensä olosuhde, joka luo eniten haasteita. Voimakkaiden ukonilmojen tiedetään aiheuttavan monia onnettomuuksia, pääasiassa vesiliirtoon liittyvien onnettomuuksien vuoksi. Siksi on erittäin tärkeää, että meillä on renkaat, joilla on erittäin hyvä märkäpito ja jotka estävät vesiliirtoa.

Uudemmat korkealaatuiset kesärenkaat ovat kuluttaneet paljon rahaa ja aikaa sellaisten renkaiden kehittämiseen, jotka estävät tehokkaasti vesiliirtoa. Renkaat ovat suuresti riippuvaisia ​​siitä, kuinka tehokkaasti kulutuspinta pystyy varastoimaan ja työntämään vettä sivuille. Tästä uusissa renkaissa on hyötyä, koska niissä on hyvä kulutuspinnan syvyys ja kun kulutuspinta kuluu, syvyys vähenee ja siten myös renkaan kyky varastoida vettä pienenee ja rajoittaa sivuille työnnettävän veden määrää. Siksi joudut vaihtamaan uusiin renkaisiin, kun olet saavuttanut 4 mm kulutuspinnan syvyyden, koska kyky estää vesiliirtoa, pito ja jarrutusmatka ovat heikentyneet renkaiden kulumisen myötä.

Renkaat, jotka ovat erittäin hyviä kosteissa olosuhteissa, ovat yleensä myös hyviä kuivissa olosuhteissa, kun taas tämä ei pidä paikkaansa renkailla, jotka ovat hyviä kuivissa olosuhteissa, eivät ehkä ole hyviä märissä olosuhteissa. Siksi sinun on varmistettava itsellesi, että ne ovat hyviä molemmissa olosuhteissa. Käytä EU-rengasmerkintää ja rengastestien tuloksia päätöksentekoon, kun valitset uusia renkaita ajoneuvoosi.

Lisätietoja kesärenkaista, joiden suorituskyky on optimaalinen kuiville ja märille teille, käy osoitteessa https://www.nokianrenkaat.fi/

Leave a Reply

Your email address will not be published.