Kuinka parantaa kesärenkaat suorituskykyä

kesärenkaita

Kesällä ajamisen tulisi olla vapauttavaa ja hieno kokemus. Sinulla yksi parhaista ajo-olosuhteista, kun aurinko paistaa ja tiet ovat kuivia. Kesärenkaat on suunniteltu käsittelemään sekä märkiä että kuivia kesäteitä. Keino parantaa niiden suorituskykyä on ostaa korkealaatuisia kesärenkaat, jotka on valmistettu kesäolosuhteisiin ja jotka täyttävät renkaalle asetetut vaatimukset. EU on yrittänyt helpottaa renkaiden ostamista tekemällä rengasvalmistajille pakollisiksi korostaaa märkäpitoa, vierintävastusta ja vierintämelua koskevia tietoja.

Ostajat voivat nyt helposti vertailla renkaat näiden tietojen perusteella. Nämä eivät ehkä ole tärkeimpiä tekijöitä sinulle, mutta niitä tulisi silti miettiä. Polttoaineenkulutus renkaiden vierintävastuksen perusteella. Alhainen vierintävastus johtaa alhaisempaan polttoaineenkulutukseen ja hiilidioksidipäästöihin. Turvallisuutta mitataan kuinka nopeasti voit pysäyttää auton märällä pinnalla. Tämä on renkaan märkäpito. Lyhyempi jarrutusmatka auttaa sinua välttämän onnettomuuksia. Sitten on vielä renkaiden vierintämelu, jossa korkea melutaso vaikuttaa negatiivisesti ajomukavuuteen. Matala rengasmelutaso on hyvä ajomukavuudellesi, mikä on vieläkin tärkeämpää, jos ostat renkaita sähköautolle tai hybridiin. Sinun on kuitenkin varmistettava, että renkaita suositellaan tähän käyttöön.

Parhaan suorituskyvyn saavuttamiseksi on tärkeää, että käytät oikeaa rengasta oikeaan vuodenaikaan ja vaihdat sitten talvirenkaat, kun ne ovat ajo-olosuhteiden mukaan paras valinta.

Lisätietoja erittäin suorituskykyisistä kesärenkaista löytyy osoitteesta https://www.nokianrenkaat.fi/

Leave a Reply

Your email address will not be published.