Det kan vara dags att köpa nya vinterdäck nu när du byter till sommardäck

Däckhotell

När det är dags att byta till sommardäck så kan det också vara värt att kontrollera hurdant skicket är på dina vinterdäck, speciellt om du låter en verkstad göra ditt däckbyte åt dig, då de kan de förvara däcken i deras däckhotell. Eftersom det inte är värt att bara förvara dina fälgar eller fälgar med slitna däck, så kan det vara värt att redan investera i ett nytt set dubbade eller dubbfria däck. Om du köper ett nytt set med vinterdäck så kan de förvaras och vara klara för att monteras när vintern är på väg under hösten.

Att ha nya däck när säsongen börjar är alltid en bra start på säsongen samt att det gör att du inte behöver börja leta efter däck när det är dags att byta. Det kan vara nog stressfullt att veta när du ska byta däck innan snön anländer utan att behöva hitta nya däck. Därför är det en bra ide att redan nu köpa nya däck och förvara dem i däckverkstadens däckhotell så att de är klara att monteras så fort det är dags. Det gör att när du väl märker att det är dags att byta, så kan du boka tid via internetet, vilket är möjligt om dina däck är förvarade i ett däckhotell. Det gör hela bytet väldig enkelt och smärtfritt. Det är viktigt att inte byta däck för sent eftersom du inte vill köra med sommardäck när snön har anlänt.

För mer information angående nya vinterdäck, besök: https://vianor.se/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.