Hva du bør tenke på når du kjøper dekk til det elektriske eller hybridkjøretøyet

 

dekk

Når du kjøper dekk til en hybrid eller et elektrisk kjøretøy er det viktig å huske på forskjellen mellom dem og bensindrevne biler. De elektriske og hybridbilene har batteripakker som gjør dem tyngre enn tradisjonelle bensinbiler. Dette betyr at grepet er enda viktigere for å tillate riktig bremsing. Samtidig er åpenbart hele grunnen til å kjøre en elektrisk eller hybridbil å gi rom for et mindre økologisk fotavtrykk. Derfor bør du velge miljøvennlige dekk som er laget med renset lavaromatisk olje. Dekkene skal også ha lav rullemotstand for å redusere energimengden som trengs for hver tur. Dermed utvides avstanden som en elbil kan reise på hver lading.

Elektriske og hybridkjøretøyer trenger dekk som anbefales å brukes på elektriske kjøretøyer da de har høyere slitasje og trenger en mer slitesterk forbindelse. Dekkvalget må ta hensyn til dette. Du må også rotere dekkene oftere enn på vanlige biler. Hvis du kjøper allværsdekk til kjøretøyet ditt og har tenkt å bruke dem hele året, må du følge med på dybden på løpebanen slik at du vet når du trenger å bytte dem. Hvis du har en SUV, må du også ta hensyn til dette når det gjelder dimensjoner. Du kan i tillegg til allværsdekk også få sommerdekk eller vinterdekk til elektriske kjøretøy.

For mer informasjon om dekk til elektriske eller hybridbiler, besøk: https://www.nokiantyres.no/

Leave a Reply

Your email address will not be published.